חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק כתומים בקוקוס וקארי

צירי מרק טבעיים Massel מציעים מרק חורפי מנחם ||| ציר המרק האורגני מורכב מירקות ועשבי תיבול מובחרים, שמן זית ומלח ים טהור מהאוקיינוס הנקי בעולם ||| צירי המרק הם ללא MSG וללא חומרי טעם וריח מלאכותיים ||| כמויות המלח מבוקרות ולא משתלטות על טעמי הירקות הטבעיים ||| ציר המרק נועד ליצור בסיס עז טעם ללא זמן הבישול הארוך ||| מומלץ להוסיף ציר למרקים, תבשילים, אורז, פסטות, רטבים וירקות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק כתום (צילום דני בר)

מצרכים

  • 1 ציר מרק Massel* בטעם ירקות
  • 3 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות גדולות
  • 3 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
  • 1/2 ק"ג דלעת קלופה וחתוכה לקוביות גדולות
  • 2 בצלים לבנים קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
  • 5 שיני שום קלופות
  • 1 כף גדושה ממרח קארי אדום
  • 1 כף סירופ מייפל
  • 1 כוס קרם קוקוס
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
ציר מרק טבעיים Massel (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

אופן הכנה

  1. מכניסים לסיר גדול ועמוק את כל מצרכי המרק למעט קרם הקוקוס
  2. הערה: אם הנוזל לא מכסה את כל הירקות נשלים את החסר עם מים
  3. נניח את הסיר על להבה גבוהה ונמתין לרתיחה מלאה
  4. לאחר הרתיחה ננמיך את הלהבה לבינונית ונבשל את המרק עד לריכוך כל הירקות
  5. לאחר שכל הירקות רכים, נקרר מעט את המרק
  6. נטחן היטב בעזרת בלנדר יד לקבלת מרקם חלק ואחיד
  7. נוסיף את קרם הקוקוס ונטחן פעם נוספת
  8. נחזיר את המרק לרתיחה נוספת לפני ההגשה

*ציר נוזלי של Massel מגיע בטעמים: ציר בטעם בקר – טעם עמוק, מתאים לתבשילים ארוכים | ציר בטעם עוף – קליל, מתאים למרקי ירקות ולבישול קטניות | ציר ירקות – קליל, מתאים למרקים טחונים ולבישול אורז.

האריזות ידידותיות לסביבה וניתנות למיחזור. בתהליך הייצור משתמשים בשמן דקל בר קיימא. חברת MASSEL מאמינה כי מוצרים על בסיס צמחים טובים יותר לך ולסביבה ללא התפשרות בטעמים. כשר. להשיג ברשתות ניצת הדובדבן, יוחננוף, רמי לוי, טיב טעם ובחנויות טבע וחנויות מזון מתמחות ברחבי הארץ.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *