חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: שיפודי טֶמְפֶּה וירקות על הגריל

טֶמְפֶּה אורגני Better Nature שמגיע אלינו מאינדונזיה מציע מתכון טבעוני ||| טֶמְפֶּה עשוי אך ורק מסויה, מים ותרביות טֶמְפֶּה והשימוש בו דומה לטופו ||| טעמו המפתיע והמרקם המדהים הופכים אותו לשדרוג התפריט של צמחונים וטבעונים ובכלל ||| מתאים להכנת תבשילים, שניצלים צמחיים, טיגון, אפיה ||| בהכנת הטֶמְפֶּה משתמשים בידע עתיק יומין ממקורות אינדונזים שמשמרים מסורת רבת השנים לייצר מזון פשוט טעים ומזין ||| הטֶמְפֶּה עצמו בעל טעם מעט אגוזי והוא סופח היטב את טעמי המשרה ||| מומלץ לשלב טֶמְפֶּה בתבשילים ארוכים, להקפצה מהירה במחבת, אפייה בתנור וכחלבון טחון לקציצות ||| אין צורך בהשריה ארוכה. מרקמו המיוחד "שותה" את התיבול במהירות והוא מוכן לבישול ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

שיפודי טֶמְפֶּה (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

טֶמְפֶּה אורגני Better Nature (צילום דני בר)

אופן הכנה

  1. מניחים את כל הירקות והטֶמְפֶּה החתוכים בקערה גדולה
  2. בקערה קטנה נפרדת מערבבים את השמן עם הפפריקה, מייפל, אורגנו, שום, מלח ופלפל שחור
  3. שפכים את תערובת השמן המתובל על הטֶמְפֶּה והירקות ומעסים בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים בשמן המתובל
  4. משרים לפחות 20 דקות. עדיף לילה או יותר
  5. משפדים את הטֶמְפֶּה והירקות על שיפודי העץ ומניחים על המנגל עד שהשיפודים שחומים
  6. אפשרות אחרת היא במקום לשפד, לאפות בתנור או להקפיץ במחבת גדולה

*לטֶמְפֶּה ערכים תזונתיים מרשימים והוא מכיל את 9 חומצות האמינות החיוניות לגופנו, עשיר בחלבון, ויטמין B2, אומגה 3, ללא גלוטן וכמובן דל בסוכר, נתרן ושומן. אריזת טֶמְפֶּה Better Nature במשקל 200 גרם. להשיג בניצת הדובדבן ובמגוון חנויות טבע, חנויות אוכל מתמחות ומעדניות. כשר.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *