חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט תרד וצנוברים

סלט ישראלי, בריא, צבעוני, קליל ומרענן, המשלב את טעמו העשיר של התרד עם המרקם הקראנצ'י של הצנוברים ||| סלט עשיר בוויטמינים ומינרלים, ומהווה תוספת בריאה וטעימה לכל ארוחה ||| הסלט יכול לכלול גם תוספות כמו גבינת פטה או פרמז'ן, חמוציות מיובשות, אגסים או תפוח-עץ חתוכים דק, ואפילו בצל סגול לפריכות נוספת ||| סלט שמושלם כמנה קלה בפני עצמה או כתוספת למנות עיקריות כמו דגים, עוף או בשר צלוי ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט תרד וצנוברים (צילום ממקור לא ידוע ולפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים)

מצרכים (6-4 מנות)

שלבי הכנה

  1. הכנת הסלט: בקערה גדולה שמים את עלי התרד, נענע ועגבניות מיובשות
  2. חוצים את המלפפונים לאורך, פורסים באלכסון לפרוסות בעובי של כ- ½ ס"מ ומוסיפים לקערה
  3. במחבת חמה ויבשה (ללא שמן) קולים את הצנוברים קלות
  4. תיבול הסלט: מוסיפים לקערה את שמן הזית, חומץ בלסמי, לימון, מלח וצנוברים חמים קלויים ומערבבים ומגישים

הערה: חשוב לקלות את הצנוברים ממש לפני ההגשה, ולא מראש, כדי שהם יהיו חמים בהגשה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *