חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: כרובית אפויה ברוטב צ'ימיצ'ורי

כרובית עשירה ויטמינים ומינרלים חשובים כמו גם בסיבים תזונתיים כפי שכבר כתבנו בעבר ||| הכרובית משתלבת היטב בתפריטי בריאות אבל שווה לכל אחד וביחוד שילוב מנצח עם רוטב צ'ימיצ'ורי ארגנטינאי Chimichurri ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

כרובית עם טחינת שום (צילום שירן כהן)

מצרכים (2 מנות)

לרוטב צ'ימיצ'ורי

שלבי הכנה

  1. תחתכו את הכרובית לפרוסות בעובי 2 ס”מ
  2. חממו תנור ל- 200 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה
  3. הניחו את פרוסות נתחי הכרובית בתבנית המרופדת
  4. הברישו את הכרובית בשמן הזית, ותוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם
  5. הכניסו לתנור לאפייה של 20 דקות או עד שפני הכרובית זהובים
  6. הכנת רוטב הצ'ימיצ'ורי: בקערת מעבד מזון ערבבו היטב את מצרכי הרוטב עד קבלת מרקם משחתי
  7. סדרו את נתחי הכרובית האפויה על צלחת הגשה ומזגו את רוטב הצ'ימיצ'ורי מעל בעזרת כפית

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *