חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: לביבות גבינה ופרג

שילוב של גבינה עם פרג הוא שילוב מאד אירופאי ובעיקר מהמטבח הגרמני ואוסטרי ||| מתכון חגיגי שיכול לקבל שדרוג עם אגסי יין אדום או עם תות שדה ||| בצק לביבות שלעיתים נקרא Syrniki שיעיף לכם את הגג ||| שתי גרסאות לאותה חוויה של טעמים וצבע ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

לביבות גבינה סירניקי לראש השנה (צילום Pexels)

מצרכים (4 מנות)

לשימון

  • חמאה

לרוטב אגסים ביין אדום

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים היטב את הגבינה, חלמוני ביצים, סוכר, סוכר וניל, מלח וחלב לקבלת תערובת אחידה
  2. מוסיפים תוך כדי ערבוב את הקמח והפרג
  3. בקערת מיקסר מקציפים את חלבוני הביצים לקבלת קצפת במרקם שלג
  4. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה
  5. משמנים תבנית אפייה בחמאה
  6. יוצרים לביבות עבות מהבצק (הם ישתטחו בתנור)
  7. מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים 40 דקות עד הזהבה
  8. הכנת רוטב האגסים: מקלפים את האגסים וחותכים לרבעים תוך הוצאת הליבה
  9. מרתיחים מים עם סוכר חום, מיץ לימון ומקל קינמון
  10. מוסיפים את האגסים והיין האדום ומבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך האגסים

הגשה

להעביר לביבות לצלחות ועליהן אגסים מבושלים ורוטב או לחילופין רק תות שדה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Guten Appetit

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *