חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פשטידת טופו קישואים חגיגית

פשטידה טבעונית שיש שמגישים אותה חמה ישר מהתנור אבל היא לא פחות טעימה, ואולי אף יותר טעימה כשהיא מוגשת קרה ||| פשטידת טופו וקישואים לחג הגבינות ונטולת גבינות מן החי ||| שילוב של חלבונים וירקות שנותנים מנה מאוזנת לכולם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פשטידת טופו קישואים (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (תבנית עגולה 20-22)

שלבי הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית
  2. במחבת משומן מטגנים את הבצל עד הזהבה
  3. מגרדים את גוש הטופו בפומפייה לתוך קערה
  4. מוסיפים לקערה את הבצל הקצוץ, טחינה, קמח עדשים, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים
  5. מסדרים בתבנית שכבה מעגבניות המיובשות
  6. יוצקים את תערובת הטופו על שכבת העגבניות ומיישרים
  7. מפזרים את פרוסות הקישואים על פני התבנית
  8. אופים התנור המחומם למשך 30 דקות
  9. מעלים את טמפרטורת האפייה ל- 200 מעלות טורבו
  10. ממשיכים לאפות 10 דקות נוספות

מגישים חם או בכל טמפרטורה שמתאים לכם.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *