חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת תפוזים וקוקוס

עוגת תפוזים וקוקוס מציעה תערובת מענגת של טעמים ומרקמים שקשה לעמוד בפניהם ||| פרופיל טעמים ייחודי ומרענן כך שמיץ התפוזים משלים את הטעם המתוק והאגוזי של הקוקוס ומקבלים תערובת הרמונית של טעמים ||| ניתן ליהנות מעוגת תפוזים וקוקוס כמו במתכון או לחלופין כמאפנס או אפילו בסיס לעוגת שכבות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מתכון אינגליש קייק (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (2 תבניות אנגליש קייק)

לבצק

לתוספת

לעיטור

אופן הכנה

  1. בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) מערבבים את מצרכי הבצק לאחידות
  2. מוסיפים את האגוזים ומערבבים 20 שניות לפיזור
  3. מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים את התבניות או מרפדים בנייר אפייה
  4. אופים 35-40 דקות עד שקיסם יוצא יבש
  5. מוציאים מהתנור ומזלפים סירופ מייפל שייספג היטב

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *