עוגת תפוזים וקוקוס מציעה תערובת מענגת של טעמים ומרקמים שקשה לעמוד בפניהם ||| פרופיל טעמים ייחודי ומרענן כך שמיץ התפוזים משלים את הטעם המתוק והאגוזי של הקוקוס ומקבלים תערובת הרמונית של טעמים ||| ניתן ליהנות מעוגת תפוזים וקוקוס כמו במתכון או לחלופין כמאפנס או אפילו בסיס לעוגת שכבות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (2 תבניות אנגליש קייק)
לבצק
לתוספת
- מעט אגוזים קצוצים
לעיטור
אופן הכנה
- בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) מערבבים את מצרכי הבצק לאחידות
- מוסיפים את האגוזים ומערבבים 20 שניות לפיזור
- מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים את התבניות או מרפדים בנייר אפייה
- אופים 35-40 דקות עד שקיסם יוצא יבש
- מוציאים מהתנור ומזלפים סירופ מייפל שייספג היטב
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…