חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: שטרודל תפוחים Apple Strudel

כתבנו בעבר על הקשר בין כרוכית לשטרודל כאן ||| כמו כן פרסמנו מתכון של שטרודל וינאי קלאסי ||| הפעם מתכון מגוייר קל להכנה עם בצק פילו כבסיס ||| יש להקפיד על שלבי ההכנה ותוכלו להגיש את העוגה לאורח אוסטרי והוא לא ירגיש בהבדל ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

שטרודל תפוחי עץ (צילום דני בר)

מצרכים (2 עוגות)

לפיזור

אופן הכנה

  1. בקערית קטנה ממיסים את החמאה במיקרוגל
  2. פורשים דף בצק פילו על משטח עבודה
  3. מורחים על דף בצק הפילו מעט מהחמאה המומסת
  4. פורשים דף נוסף וחוזרים על הפעולה שוב עד שיש 5-6 שכבות דפים משומנים אחד על גבי השני
  5. קולפים את תפוחי העץ וחותכים לקוביות
  6. מניחים את קוביות התפוחי עץ בקערה ויוצקים עליהם את הסוכר, צימוקים, שברי פקאן, פירורי לחם וקינמון ומערבבים יחד לאחידות
  7. יוצקים מחצית מכמות תערובת תפוחי העץ לאורך מרכז ערמת עלי בצק הפילו
  8. מגלגלים לקבלת גליל אחיד וסוגרים בצדדים
  9. מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה
  10. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  11. חוזרים על פעולות 2-4 ואח"כ 7-9 לקבלת עוגה נוספת
  12. מברישים את פני השטרודלים עם יתרת החמאה ובוזקים מעל מעט סוכר
  13. אופים במשך 40 דקות, עד גוון בצק חום בהיר
  14. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *