חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מוס שוקולד Chocolate Mousse

בסיס שאפשר להגיש במגוון צורות ובמגוון תוספות ||| זה יכול להיות גם פאי קרמל Caramel Cream Pie אם תוסיפו עוגיות או בצק או אפילו זילוף נוסף של קרמל לתוספת טעם ||| אפשרות אחרת היא להגיע לפרפה קרמל Caramel Cream Parfait ע"י שתעשו ממנו קינוח שכבות ותגישו בכוסות אישיים ||| כל הפרטים והמתכון הבסיסי בהמשך…

מוס שוקולד Chocolate Mousse (צילום דני בר)

מצרכים (8 מנות)

אופן הכנה

  1. בסיר מרתיחים את המים
  2. מסירים מהכיריים ומוסיפים את אבקת הקפה וגם 1/4 כוס סוכר ומערבבים
  3. מוסיפים את השוקולד עד להמסתו
  4. מוסיפים את חלבוני הביצים מערבבים ומניחים בצד
  5. בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) מקציפים את חלמוני הביצים עם אבקת הטרטר וכוס הסוכר שנותרה
  6. מעבירים את קציפת החלמונים לסיר עם תערובת השוקולד וקפה ומערבבים יחד בתנועות קיפול את תערובת השוקולד והחלמונים
  7. מקציפים את השמנת מתוקה עד שמתקבלת קצפת יציבה
  8. מערבבים את הקצפת לתוך תערובת השוקולד
  9. יוצקים את התערובת לקערת הגשה
  10. מקררים במקרר לפחות 3-4 שעות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *