בסיס שאפשר להגיש במגוון צורות ובמגוון תוספות ||| זה יכול להיות גם פאי קרמל Caramel Cream Pie אם תוסיפו עוגיות או בצק או אפילו זילוף נוסף של קרמל לתוספת טעם ||| אפשרות אחרת היא להגיע לפרפה קרמל Caramel Cream Parfait ע"י שתעשו ממנו קינוח שכבות ותגישו בכוסות אישיים ||| כל הפרטים והמתכון הבסיסי בהמשך…
מצרכים (8 מנות)
- 340 גרם שוֹקוֹלד מריר
- 4 ביצים L, מופרדות
- 1 כף אבקת קפה נמס
- 1/2 כוס מים רותחים
- 1/4 + 1 כוס סוכר
- 1/8כפית אבקת טרטר
- 3 מכלי שמנת מתוקה
אופן הכנה
- בסיר מרתיחים את המים
- מסירים מהכיריים ומוסיפים את אבקת הקפה וגם 1/4 כוס סוכר ומערבבים
- מוסיפים את השוקולד עד להמסתו
- מוסיפים את חלבוני הביצים מערבבים ומניחים בצד
- בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) מקציפים את חלמוני הביצים עם אבקת הטרטר וכוס הסוכר שנותרה
- מעבירים את קציפת החלמונים לסיר עם תערובת השוקולד וקפה ומערבבים יחד בתנועות קיפול את תערובת השוקולד והחלמונים
- מקציפים את השמנת מתוקה עד שמתקבלת קצפת יציבה
- מערבבים את הקצפת לתוך תערובת השוקולד
- יוצקים את התערובת לקערת הגשה
- מקררים במקרר לפחות 3-4 שעות
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…