חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק עגבניות ושומר עם חומוס

מרק עגבניות ושומר עם חומוס הוא שילוב מעניין ומחמם במיוחד לימי חורף ||| מרק שמשלב מתיקות עדינה מהשומר ועומק טעמים מעגבניות מבושלות היטב, כאשר החומוס מוסיף מרקם ומעט חלבון ||| לאחר זמן קצר של בישול משותף, כל הטעמים משתלבים, ויש מרק סמיך וטעים שאפשר להגיש עם עשבי תיבול טריים או עלי מיקרו ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק עגבניות וגורגונזולה (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (6 מנות)

לעגבניות הצלויות

למרק

להגשה

  • מעט עראק לזילוף
  • חופן עלי מיקרו

שלבי הכנה

  1. הכנת העגבניות: מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים תבנית אפייה
  2. בעזרת סכין חדה חורצים X בתחתית העגבניות וחולטים אותן במשך 2 דקות במים רותחים
  3. מעבירים את העגבניות החלוטות מיד למי קרח ומקלפים אותן
  4. מסדרים אותן בתבנית האפייה וצולים במשך 15-10 דקות
  5. הכנת המרק: בסיר עם שמן זית מטגנים בצל, שומר, שום וג'ינג'ר עד שקיפות
  6. מוסיפים את העגבניות הצלויות ומבשלים כ-10 דקות
  7. מוסיפים פפריקה, כמון, סוכר, מלח, פלפל, ערק ומבשלים 40-45 דקות
  8. מוסיפים את הבזיליקום וטוחנים בעזרת בְּלֶנְדֶּר מוט לקבלת מרקם חלק
  9. מוסיפים את גרגירי החומוס המבושלים ומביאים לרתיחה
  10. מוזגים את המרק לקעריות הגשה, ואם רוצים בוזקים מעל מעט עראק ומפזרים חופן עלי מיקרו שאוהבים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *