חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: גספצ'ו כתום טבעוני וטעים

מרק ללא בישול שהוא מין משקה מצוין לחיזוק המערכת החיסונית עם הרבה ויטמין C ||| מנת בריאות קרירה ורעננה, שמביאה את הטבע לקדמת הבמה בלי צורך בבישול ||| מרק קליל אבל עשיר מאוד מבחינה תזונתית, בזכות שילוב של ירקות ופירות כתומים מלאי בטא-קרוטן, ויטמינים ונוגדי חמצון ||| המרק הזה שומר על כל היתרונות התזונתיים של חומרי הגלם הטריים ||| זהו מרק שמתאים לכל עונה – בקיץ כמרק קר ומרענן, ובחורף אפשר לחמם אותו מעט מבלי לבשל, כדי ליהנות מטעמים עשירים עם כל היתרונות הבריאותיים של מזון נא ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק כתום (צילום דני בר)

מצרכים (2 מנות)

שדרוג

הוראות הכנה:

מכניסים את כל המרכיבים לבְּלֶנְדֶּר ומפעילים על עוצמה גבוהה עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.

סמוך לאכילה מוזגים ל-2 קערות הגשה.

טופיגנס להגשה ולהוספת בריאות וטעם:

למראה צבעוני וטעמים מגוונים, אפשר להוסיף מיץ לימון, נבטי אלפלפא או צנונית, כוסברה טרייה קצוצה, פטרוזיליה קצוצה, בצל ירוק טרי קצוץ, קוביות מלפפון ואם יש לכם מכשיר ספירולייזר אפשר להכין "אטריות" מזוקיני טרי.

בחרו את התוספות האהובות עליכם.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *