חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: חטיפי בר פאי פקאן

קינוח זה הוא גרסה של פאי פקאן מסורתי שמותאם לצורת חטיף בר ||| חשוב ליצור את הבסיס האפוי בתחתית המאפה ע"י שמהדקים את הבצק לתבנית לפני האפייה ||| אפשר לאחסן את חטיפי פאי הפקאן בכלי אטום במקרר עד ארבעה ימים ||| אפשר גם להקפיא חטיפי פאי פקאן אפילו עד שלושה חודשים. כשרוצים לאכול אחד או להגיש לאורחים שצפויים להגיע, פשוט מפשירים במקרר למשך הלילה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

חטיפי בר פאי פקאן (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (25 יחידות 5X7 ס"מ)

לבצק הבסיס

לשכבת מילוי הפקאן

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 175 מעלות ומשמנים קלות תבנית 25X35
  2. הכנת בצק הבסיס: בקערה מְעַרְבֵּל (מיקסר) מערבבים קמח, 1/2 כוס סוכר ומלח
  3. חותכים פנימה לקערה 1 כוס חמאה ומערבבים עד שמקבלים תערובת פירורים גסים
  4. מפזרים את התערובת באופן שווה על התבנית המשומנת ולוחצים כלפי התבנית בחוזקה לקבלת קרום אחיד
  5. אופים במשך 20 דקות
  6. הכנת שכבת הפקאן: בקערת המיקסר מערבבים את סירופ התירס, סוכר, ביצים, חמאה מומסת ותמצית וניל יחד עד לקבלת תערובת חלקה
  7. מערבבים פנימה את שבבי אגוזי הפקאן
  8. מורחים את המילוי באופן שווה על שכבת הבצק האפוי ברגע שהוא יוצא חם מהתנור, ומיישרים לשכבה אחידה
  9. מחזירים את התבנית לתנור ואופים כ- 25 דקות, עד שהמילוי מתייצב
  10. מניחים להתקרר לחלוטין בתבנית על רשת לפני שפורסים לחתיכות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *