חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגיות שלושה מרכיבים

עוגיית הסוכר המושלמת חוגגות כבר 150 שנים בבתים שמחיים ||| מתכון ביתי שעובר מדור לדור כבר יותר ממאה וחמישים שנות אהבה למתוק וטעים ||| צריך רק שלושה מרכיבים: קמח תופח, סוכר חום כהה (או סוכר חום בהיר), וחמאה מלוחה ||| לכאורה תקבלו עוגייה פריכה, פירורית ומתוקה מאוד שיכולה לשמש כמטבל קפה אידיאלי ||| במציאות העוגיות נמסות בפה וטעימות מאד ||| כל הפרטים והמתכון הוותיק בהמשך…

סניקרדודלס (צילום ממקור לא ידוע שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (25 עוגיות)

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים את החמאה, סוכר חום וקמח תופח
  2. לשים הכול ביד עד לקבלת תערובת אחידה ואפשר ליצור כדור בצק
  3. עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לבצק להתקרר 20 דקות במקרר
  4. מחממים את התנור ל-150 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה
  5. יוצרים 25 כדורים עגולים קטנים ומניחים אותם על התבנית המרופדת
  6. מהדקים בעדינות את כדורי הבצק ליצירת דיסקיות בכף היד או בעזרת מזלג
  7. אופים במשך 20 דקות עד הזהבה בהירה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *