עוגיית הסוכר המושלמת חוגגות כבר 150 שנים בבתים שמחיים ||| מתכון ביתי שעובר מדור לדור כבר יותר ממאה וחמישים שנות אהבה למתוק וטעים ||| צריך רק שלושה מרכיבים: קמח תופח, סוכר חום כהה (או סוכר חום בהיר), וחמאה מלוחה ||| לכאורה תקבלו עוגייה פריכה, פירורית ומתוקה מאוד שיכולה לשמש כמטבל קפה אידיאלי ||| במציאות העוגיות נמסות בפה וטעימות מאד ||| כל הפרטים והמתכון הוותיק בהמשך…
מצרכים (25 עוגיות)
אופן הכנה
- בקערה גדולה מערבבים את החמאה, סוכר חום וקמח תופח
- לשים הכול ביד עד לקבלת תערובת אחידה ואפשר ליצור כדור בצק
- עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לבצק להתקרר 20 דקות במקרר
- מחממים את התנור ל-150 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה
- יוצרים 25 כדורים עגולים קטנים ומניחים אותם על התבנית המרופדת
- מהדקים בעדינות את כדורי הבצק ליצירת דיסקיות בכף היד או בעזרת מזלג
- אופים במשך 20 דקות עד הזהבה בהירה
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…