חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט תאנים חריף ובוראטה

שילוב נהדר של טעמים מרעננים, מתוקים, חריפים וקרמיים ||| מנה שמאזנת בין המרקמים והטעמים של מרכיביה, מה שהופך אותה לאופציה מצוינת לאירוח או כתוספת לארוחה חגיגית ||| התאנים המתוקים והעסיסיים מספקים ניגודיות מושלמת לחריפות ולקרמיות שבמנה ||| בוראטה Burrata הגבינה האיטלקית הרכה, עם המעטפת המוצקה והפנים הקרמי, מספקת טעם עדין ומרקם שמלטף את שאר המרכיבים ||| סלט שמוגש בדרך כלל כמנה קרה ומתאים במיוחד כמתאבן, מנה ראשונה או כתוספת למנות עיקריות קלות ||| סלט שמשתלב היטב עם יין לבן יבש או יין רוזה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט תאנים חריף ובוראטה (צילום ממקור לא ידוע ולפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים)

מצרכים (3-2 סוערים)

שלבי הכנה

  1. במחבת יבשה קולים את אגוזי הלוז על להבה בינונית עד שהם מפיצים ריח נעים
  2. קוצצים את האגוזים
  3. בקערה מערבבים את התאנה עם דבלים, רוקט, פלפל חריף. שאטה ואגוזי לוז
  4. מוסיפים שמן זית, מלח, פלפל, מיץ לימון ומעט חומץ בלסמי
  5. עם כף מורחים על צלחת הגשה, קונפיטורת תאנים
  6. מניחים מעליה את הבוראטה ואת הסלט מעל
  7. מפזרים מעט פלפל שאטה גרוס
  8. סוחטים עגבנייה ומזלפים שמן זית.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *