חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק שעועית מנחם

מרק ירקות מבוסס על שעועית והרבה תוכן מחמם ומנחם ||| למרות שלכאורה הכנתו מסובכת אבל כל מה שמסובך זה להקפיד על כל המצרכים שצריך להכנתו והתוצאה לא תאכזב ||| אחד מסודות ההצלחה של המרק הוא רוטב נפוליטנה שמומלץ להכין לבד (קישור במתכון) ||| כל הפרטים והמתכונים בהמשך…

מרק שעועית ועגבניות (צילום ממקור לא ידוע שימוש לפי סעיף 27א')

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את השעועית הלבנה בהרבה מים עד ריכוך מוחלט (אפשר בסיר לחץ)
  2. מסננים את השעועית הרכה מהמים
  3. בסיר גדול מטגנים את הבצל ושום עד שקיפות
  4. מוסיפים את הסלרי, גזר, ופלפל אדום ומטגנים כמה דקות
  5. מוסיפים את רוטב הנפוליטנה ומשחימים את גוון העגבניות מעט על להבה גבוהה
  6. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
  7. מוסיפים את השעועית, תפו"א, כרוב ומרתיחים שוב
  8. מורידים את גובה הלהבה ומבשלים כשעה, עד שהגזר רך
  9. מורידים עם מצקת את שכבת השמן וקצף שעל פני המרק
  10. מוסיפים את המלח, סילאן, פטרוזיליה, בצל ירוק ומערבבים
  11. טועמים ומתקנים טעמים עם מלח
  12. מחלקים לצלחות מרק ומגישים עם בצל ירוק מעל‏

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *