חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: תבשיל דג מרוקאי וגרגירי חומוס

בעבר כבר פרסמנו מתכון חריימה וגם מתכון צ'רמולה ||| הפעם מתכון עם טוויסט שעושה אותו תבשיל דג ולא חריימה למרות שמגיע מאותו המטבח המרוקאי ||| הרבה פלפלים מכל סוג וכל מין מעשירים את הטעמים ומוסיפים רבדים לתבשיל ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

חריימה דגים (צילום דני בר)

מצרכים

אופן הכנה

  1. בסיר גדול מחממים את השמן
  2. מוסיפים את כל הפלפלים ומטגנים קלות תוך ערבוב
  3. מוסיפים את שיני השום ומטגנים עוד שתי דקות תוך ערבוב לקבלת שקיפות השום
  4. מוסיפים את הפפריקה, מלח וחצי מכמות הכוסברה ומערבבים
  5. מוסיפים מים ומבשלים עם מכסה סגור 2-3 דקות
  6. מוסיפים את נתחי הדגים בין הפלפלים ומפזרים מעל את גרגירי החומוס
  7. מידי פעם מנערים את הסיר בתנועות סיבוביות כדי שהרוטב יכסה את הדגים והחומוס
  8. הערה: לא מערבבים בכדי שהדגים לא יתפרקו
  9. טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול עם מלח
  10. מבשלים 15 דקות על להבה בינונית עד שהדגים מוכנים והרוטב מצטמצם

הגשה

מחלקים לצלחות, מפזרים מעל את שאר הכוסברה ומזלפים עוד קצת שמן. מגישים לשולחן עם חלה טרייה.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *