חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פאי תפוחים מהיר וקל Apple pastry

מאפה פאי תפוחי עץ ללא הכנת בצק שגוזלת זמן ||| שימוש נהדר לחלה של שבת שנשארה ביום ראשון ||| שימוש בתפוחי עץ חמצמצים מעט או ירוקים ועסיסיים יהפכו אותכם למארחים מפתיעים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פאי תפוחים מהיר וקל Apple pastry (דימוי DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים (תבנית עגולה 24-26)

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 200 מעלות
  2. חותכים את התפוחים לרבעים ומוציאים את הליבות
  3. בסיר עם 4 כפות מים, מבשלים את רבעי התפוחים 3-5 דקות עד לריכוך
  4. מרסקים את התפוחים בבלנדר יחד עם 40 גרם סוכר
  5. מערבבים לתוך רסק התפוחים את חלמוני הביצים
  6. קורצים מפרוסות הלחם הלבן עיגולים בקוטר 4 ס"מ לערך
  7. טובלים את הלחם בחמאה המומסת ומרפדים תבנית עגולה בחתיכות הלחם
  8. ממלאים את תערובת התפוחים בתבנית
  9. אופים במשך 15 דקות
  10. מוציאים את התבנית מהתנור ומנמיכים את החום ל-170 מעלות
  11. מקציפים את חלבוני הביצים עם מלח לקצף יציב
  12. מקפלים בזהירות 190 גרם סוכר בעזרת כף מתכת
  13. מפזרים את הקצפת על התפוחים ואז מפזרים מעליה את הסוכר שנותר
  14. אופים עוד 4 דקות, עד שהשכבה הלבנה משחימה מעט
  15. מגישים מיד, חם, לצד כדור גלידה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *