חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט כרובית ועגבניות

מנה קלילה, צבעונית ומלאת טעמים ||| זהו סלט שמשלב מרקמים שונים – הכרובית מעניקה קרנצ'יות עדינה, בעוד שהעגבניות מוסיפות עסיסיות ורעננות ||| אפשר לשדרג עם גרגרי רימון, שקדים קלויים או גבינת פטה לפיזור מעל ולתיבול עשיר יותר עם טחינה או יוגורט ||| סלט שמתאים כתוספת לכל ארוחה, או אפילו כמנה בפני עצמה אם מוסיפים אליו קטניות או גבינה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט כרובית ועגבניות (צילום ממקור לא ידוע ולפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים)

מצרכים (6-8 מנות)

להגשה

  • ½ כוס שברי פיסטוק קלוי

שלבי הכנה

  1. מנקים את הכרובית ומפוררים אותה לפרחים קטנים ככל האפשר. קוצצים את ליבת הכרובית דק
  2. חוצים את עגבניות השרי לשניים
  3. בקערה רחבה מערבבים את הכרובית, עגבניות שרי, בצל קצוץ ופטרוזיליה
  4. מוסיפים מלח, פלפל, שמן זית, סומאק וחומץ ומערבבים היטב
  5. טועמים ומתקנים תיבול בהתאם למה שאוהבים
  6. מעבירים לכלי הגשה, מפזרים על הסלט את הפיסטוק ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *