חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: כנאפה בשר-חדש מפורק Redefine meat Knafe

מתכון צמחוני ואף טבעוני שמציעים לחג ובכלל באדיבות חברת הבשר-החדש Redefine Meat ויקב ויתקין ||| Redefine Meat עם טעם עשיר של בשר-חדש שאינו מכיל רכיבים מן החי ||| מוצרי Redefine Meat מתאימים לחובבי טעמי הבשר, מפחיתנים, צמחונים, או טבעונים ||| כל הפרטים והמכון בהמשך…

כנאפה טבעונית של רדיפיין-מיט (צילום טום שקד)

מצרכים (6 מנות)

להגשה

אופן הכנה

  1. חותכים את אטריות הקדאיף לחתיכות של כ- 2 ס"מ (אפשר לחתוך עם מספרי מטבח)
  2. שמים את האטריות החתוכות בקערה מתבלים את האטריות בשתי כפות שמן זית, ומשמנים היטב
  3. במחבת רחבה על להבה בינונית- גבוהה מחממים 3 כפות שמן זית
  4. מטגנים 2 דקות את השום, בצל, פלפל ירוק ועלי זעתר
  5. מוסיפים נתח מפורק של רידיפיין מיט ומטגנים 10 דקות עד להשחמה, תוך כדי ערבוב ותיבול במלח ופלפל שחור
  6. מוסיפים סויה, ציר ירקות, רכז רימונים וסילאן ומבשלים עוד כ- 2 דקות תוך כדי ערבוב עד שהנוזלים מצטמצמים
  7. מסירים מהלהבה ומוסיפים פטרוזיליה ומחצית מכמות הצנוברים ומערבבים
  8. לתוך מחבת בינונית בקוטר 22 מוסיפים 3 כפות שמן זית
  9. מרפדים את תחתית המחבת במחצית מכמות האטריות בשכבה אחידה, דקה ומהודקת היטב
  10. מניחים על שכבת האטריות את תערובת הבשר-חדש בשכבה אחידה, כך שמשאירים שוליים ברוחב ס"מ מסביב
  11. מניחים מעל את המחצית השנייה של האטריות, בשכבה אחידה ודקה ומהדקים בעדינות
  12. מניחים את המחבת על להבה גדולה ומטגנים כ- 3 דקות
  13. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לטגן עד שהחלק התחתון מזהיב
  14. טיפ: מומלץ לבדוק את צבע הקדאיף בתחתית המחבת
  15. מניחים על המחבת צלחת הפוכה והופכים את הכנאפה על הצלחת
  16. מוסיפים למחבת מעט שמן זית ומחזירים את הכנאפה מהצלחת למחבת כך שהצד שאינו מטוגן פונה כלפי מטה
  17. מטגנים כמה דקות עד שהחלק התחתון מזהיב
  18. לאחר טיגון שני הצדדים, מעבירים את הכנאפה שוב לצלחת הגשה
  19. מפזרים מעל את שאר הצנוברים

הגשה

מזליפים מעל טחינה ומגישים לצד בקבוק יין רוזה ישראלי.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *