חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פנקייק ברוקולי או Broccoli Fritters

גרסה בריאה וייחודית לפנקייקים המסורתיים, המשלבת ערכים תזונתיים גבוהים עם טעמים עדינים של ירק ||| קמח ברוקולי עשוי מברוקולי מיובש וטחון דק, והוא עשיר בסיבים, ויטמינים ומינרלים ||| הפנקייקים מקמח ברוקולי יוצאים מעט צפופים יותר מפנקייקים רגילים, אך עדיין רכים. יש להם צבע ירקרק עדין וטעם שמזכיר במעט ברוקולי טרי, אך לא בצורה דומיננטית מדי ||| שילוב עם מרכיבים נוספים כמו גבינות, תבלינים או אפילו דבש יכול לעדן ולהעשיר את הטעם ||| אפשר להכין אותם בגרסה מלוחה עם עשבי תיבול, גבינות ותבלינים, ולהגיש עם יוגורט, ממרח אבוקדו או רוטב שום ||| ניתן גם להכין אותם בגרסה מתוקה עם מעט דבש, קִנָּמוֹן או חמאת אגוזים, למי שאוהב שילובים מעניינים של ירק במאפים ||| הם יכולים לשמש כבסיס יצירתי לכריכים קטנים, או אפילו כמיני-לביבות שמתאימות לנשנוש בריא ||| זהו פתרון נהדר למי שמחפש להוסיף ירקות לתפריט בדרך מקורית, או למי שרוצה להימנע מגלוטן ולחפש אלטרנטיבות מזינות יותר לקמחים רגילים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פנקייק ברוקולי (צילום ממקור לא ידוע ולפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים)

מצרכים

להגשה

שלבי הכנה

  1. במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצל קצוץ עד שקיפות ומצננים
  2. בקערה מערבבים את כל מצרכי הפנקייק והבצל המטוגן עד לקבלת תערובת אחידה
  3. מחממים מחבת עם שמן זית ובעזרת מצקת קטנה יוצקים מהתערובת לביבות לתוך השמן
  4. מטגנים על להבה בינונית 2 דקות מכל צד עד להשחמה
  5. מגישים חם בתוספת יוגורט או גבינת שמנת

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *