חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: הרינג בלטי מטוגן במרינדה

מתכון מהמטבח השבדי שאוהב הרבה דגים מכל מין וסוג ||| מתכון שמשלב הרבה תיבול שהסקנדינבים אוהבים בכל מאכל ||| אפשר לאכול חם אחרי הטיגון או להחמיץ לאחר הטיגון ולאכול מספר ימים אחרי ההכנה או אפילו בפיקניק ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

הרינג בלטי מטוגן במרינדה (דימוי DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים (4-6 מנות)

למרינדה:

להגשה:

  • 2 בצל אדום קלוף

אופן הכנה

  1. מניחים את פילה ההרינג עם העור כלפי מטה על קרש חיתוך או משטח דומה
  2. ממליחים אותם ומפזרים מעט פלפל לבן מעל
  3. מרכיבים את הפילטים בזוגות עם העור כלפי חוץ בשני הצדדים
  4. מגלגלים את הפילטים בצלחת עם הקמח
  5. מטגנים את הפילה המקומח בחמאה או שמן זית עד להזהבה משני הצדדים
  6. אכלו אותם לצד פירה או סלט תפוחי אדמה וחמוציות
  7. שדרוג: בסיר מערבבים את כל מצרכי המרינדה ומרתיחים כמה דקות
  8. מניחים את הפילה המטוגן משלב 5, בעודם חמים, זה על גבי זה בקערה או צלחת עמוקה
  9. יוצקים עליהם את המרינדה החמה ומניחים לכל להתקרר
  10. מחלקים את הבצל האדום לשניים, פורסים דק ומפזרים מעל הדגים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *