חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת בננה ושוקולד ללא גלוטן

טחנת קמח הארץ מציעה מתכון לעוגה ללא גלוטן ||| עוגה המבוססת על תערובת MOLINO איטלקית ללא גלוטן, המתאימה להכנת עוגות בחושות, מאפינס, קרפים ועוד ||| תערובת מולינו היא תחליף לקמח רגיל מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה ||| תערובת שמכילה קמח תירס, קמח אורז, עמילן תפוח אדמה, קמח כוסמת, קמח אורז מלא, קמח אורז מחומם, מסמיך וסיבים תזונתיים ||| תערובת מולינו להכנה קלה של עוגות בחושות, טעימות וללא גלוטן ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת בננה או Banana Bread (צילום דני בר)

מצרכים

תערובת מולינו להכנת עוגות בחושות (צילום משה פילברג)

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים, שמן, סוכר, תערובת המולינו ושמנת חמוצה
  2. מקציפים במהירות גבוהה כ- 3 דקות, מנמיכים את המהירות
  3. מוסיפים בננה ומקציפים דקה נוספת
  4. מוסיפים את השוקולד קצוץ, קוקוס והאגוזים ומערבבים פנימה בתנועת קיפול עד לאחידות
  5. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  6. יוצקים הבצק לשתי תבניות אנגליות מרופדות בנייר אפיה
  7. אופים כ- 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *