טחנת קמח הארץ מציעה מתכון לעוגה ללא גלוטן ||| עוגה המבוססת על תערובת MOLINO איטלקית ללא גלוטן, המתאימה להכנת עוגות בחושות, מאפינס, קרפים ועוד ||| תערובת מולינו היא תחליף לקמח רגיל מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה ||| תערובת שמכילה קמח תירס, קמח אורז, עמילן תפוח אדמה, קמח כוסמת, קמח אורז מלא, קמח אורז מחומם, מסמיך וסיבים תזונתיים ||| תערובת מולינו להכנה קלה של עוגות בחושות, טעימות וללא גלוטן ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 250 גרם תערובת מולינו Molino להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)
- 100 גרם סוכר
- 100 מ"ל שמן קנולה או חמניות
- 3 ביצים XL
- 50 גרם שמנת חמוצה
- 1 בננה בשלה מעוכה
- 30 גרם קוקוס טחון
- 100 גרם שוקולד מריר קצוץ
- 50 גרם אגוזי מלך קצוצים
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים, שמן, סוכר, תערובת המולינו ושמנת חמוצה
- מקציפים במהירות גבוהה כ- 3 דקות, מנמיכים את המהירות
- מוסיפים בננה ומקציפים דקה נוספת
- מוסיפים את השוקולד קצוץ, קוקוס והאגוזים ומערבבים פנימה בתנועת קיפול עד לאחידות
- מחממים תנור ל- 180 מעלות
- יוצקים הבצק לשתי תבניות אנגליות מרופדות בנייר אפיה
- אופים כ- 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון