רימון הוא אחד משבעת המינים וגם אחד מסמלי ראש השנה ומייצג שפע, פוריות וחוכמה ||| לרימון מגוון סגולות רפואיות החל מהקליפה שעוזרת לריפוי פצעים וכוויות, מיץ פרי הרימון מטיב לניקוי המעיים והכבד ואנטי דלקתי וכמובן גרעיני הרימון מחזקים את המערכת החיסונית ועשירה בסיבים תזונתיים ||| הרימון עשיר בנוגדי חמצון וטעמו החמוץ-מתוק מעשיר כל מנה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 100 גרם גרעיני רימון
- ½ כוס כוסברה (גַּד או כֻּסְבָּר) קצוצה
- 1 כוס פֶּטְרוֹזִילְיָה קצוצה
- ¼ כוס עלי נענע קצוצים
- 100 גרם קינואה מבושלת (לאחר שהתקררה)
- 50 גרם גרעיני פיסטוק גרוסים
- 1 כף פִּלְפֵּל ירוק חריף קצוץ
שדרוג
- 50 גרם גבינת פטה 5%
לרוטב
שלבי הכנה
- בקערה מערבבים את כל מצרכי הסלט
- בקערית נפרדת מערבבים את מצרכי הרוטב לקבלת רוטב אחיד
- מתקנים תיבול ושופכים את הרוטב על הסלט ומגישים
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…