חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: רביולי שקדים טבעוני Vegan almond ravioli

רביולי Ravioli שכל מי שאוהב אוכל איטלקי לא יכול בלעדיו ||| מילוי איטלקי קלסי יהיה עם בשר, פירות ים או לפחות גבינה עם או בלי עשבי תיבול ||| הפעם גרסה לטבעונים עם הרבה טעם ||| הרביולי יכול להיות בצורה מלבנית, משולשת, חצי סהר או עגול – מה שאוהבים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

ורביולי ארטישוק (צילום דניאל מתתיה)

מצרכים (6 מנות)

לבצק הפסטה

לבישול הרביולי

למילוי משחת שקדים

לרוטב

אופן הכנה

  1. הכנת הרביולי: בקערה גדולה מוסיפים לקמח את המים ואת השמן ולשים עד שמקבלים גוש בצק גמיש וחלק
  2. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לנוח במקרר כחצי שעה
  3. הכנת המילוי: מעבירים את כל המצרכים למיקסר וטוחנים בערך דקה וחצי עד לקבלת מרקם משחתי חלק מאוד
  4. שמים את תערובת המילוי חצי שעה במקרר להתייצבות ואח"כ מעבירים לשק זילוף (אפשר גם בלי שק זילוף)
  5. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים לעובי הרצוי (2 מ"מ לערך)
  6. מחלקים את הבצק המרודד לשניים (חלק אחד יהיה הבסיס, והחלק האחר כיסוי)
  7. מזלפים או מניחים בעזרת כפית את המילוי על הבסיס ברווחים בין גבעת מילוי אחת לשנייה
  8. מכסים בחלק הבצק העליון
  9. מהדקים את סגירת הבצק סביב לכל גבעת מילוי
  10. חותכים את הרביולי בצורה הרצויה בעזרת כוס, סכין או רינג קטן
  11. מרתיחים מים בסיר גדול
  12. הכנת הרוטב: במחבת רחבה מחממים 2-3 כפות שמן זית
  13. מטגנים את השום הקצוץ במשך 30 שניות
  14. מוסיפים את עגבניות השרי למחבת ומקפיצים במשך דקה
  15. משאירים את העגבניות על להבה נמוכה כמה דקות, תוך כדי בישול הרביולי
  16. בישול הרביולי: לאחר שהמים רתחו מוסיפים 2 כפות מלח גס למים הרותחים ומכניסים בעדינות את הרביולי
  17. מבשלים את הרביולי כך שמשאירים אותם במים עד שהם צפים, ואז מחכים דקה נוספת
  18. מעבירים בעדינות את הרביולי המוכנים למחבת הרוטב
  19. מוסיפים למחבת עם הרוטב והרביולי את עלי הבזיליקום הטרי
  20. מקפיצים עוד 30 שניות ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *