חקלאי גרנות מגישה לכבוד ל"ג בעומר המתקרב ובא מתכון מקורי ומיוחד ||| שילוב בין שני עולים מאמריקה לעולם החדש ||| הפרי הירוק של עץ האבוקדו בשילוב עם תפוח אדמה ||| מתכון פשוט וקל הכנה, טבעוני, ניתן להכינו עם כל סוגי תפוחי האדמה והאבוקדו, ויכול להתאים כארוחת ביניים או כתוספת למנה עיקרית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (2 מנות)
לקישוט
- גבעול רוזמרין דק
אופן הכנה
- פורסים תפוח אדמה לפרוסות דקות, תוך כדי השארת כס"מ מהתחתית, כך שהפרוסות לא נפרדות זו מזו
- מזלפים מעל שמן זית
- מפזרים מעל מלח גס
- מחממים תנור ל- 200 מעלות
- אופים את תפוח האדמה הפרוס עד שפרוסות מזהיבות
- מצננים מעט את תפוחי האדמה
- פורסים חצי אבוקדו לפרוסות דקות
- משחילים את פרוסות האבוקדו בין פרוסות תפוח האדמה
- מקשטים מעל עם גבעול רוזמרין דק
- מגישים חם לצד סלט ירקות טרי
ל"ג בעומר שמח. אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite