חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט קינואה

קינואה Quinoa היא ירק עשיר בחלבון וצבעוני שיפאר כל שולחן חג ובכלל ||| מקורו של צמח הקינואה הוא בהרי האנדים, וקיימות עדויות לכך שהיה קדוש לבני האינקה ||| שילוב קינואה בסלטים, במנות עיקריות, ובכלל ישמח גם צמחונים, טבעוניים ונמנעים מגלוטן ||| זרעי צמח הקינואה מצטיינים בערך תזונתי גבוה ואינם מכילים גלוטן ||| כל הפרטים והמתכון המהיר בהמשך…

סלט קינואה (צילום דני בר)

מצרכים (6-4 מנות)

שלבי הכנה

  1. הכנת הקינואה: בסיר עם מים רותחים, מבשלים את הקינואה במשך 20-15 דקות עד שהיא מוכנה
  2. מסננים ומצננים את הקינואה
  3. הרכבת הסלט: בקערה גדולה מערבבים את הקינואה המבושלת, עם שאר המצרכים
  4. טועמים ומתקנים תיבול ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *