פנינה קדם אוהבת לפנק את בני ביתה בבישולים מעשה ידיה ||| הפעם פנינה מגוונת את הסופ"ש בנוסף לחצילים המסורתיים (מטוגנים, בתנור עם פלפלים ועגבניות, על האש עם טחינה וחלק עם מיונז) ומציעה מתכון לחצילים בטעם אסייתי ||| חצילים עם טעמים שלא ממחוזותינו אבל ישתלבו היטב בשולחן השבת ||| תכינו וכל בני ביתכם והאורחים ישאלו על המתכון ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 2 חצילים קלים וארוכים
- 3 בצל ירוק קצוץ דק
- 2 שיני שום פרוסות דק
- פלפל צ'ילי חתוך דק (הכמות עפ"י הטעם)
- עלי כוסברה קצוצים
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 כפות שמן שומשום
- 2 כפות רוטב טריאקי
אופן הכנה
- הכנת החצילים: לחתוך את החצילים לאצבעות בעובי של 2 ס"מ
- משרים את אצבעות החצילים במי מלח לשעתיים ומסננים
- מטגנים את החצילים בשמן עמוק
- בקערה מערבבים היטב את כל מצרכי הטעם
- להוסיף את החצילים, לערבב ולהגיש
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite