מתכון: מסבחה גבינות צאן

שף מלון עין גדי ומסעדת באובר, פלורין שמשון דביקה מציעה לקראת שבועות מתכון חגיגי ||| מסעדת באובר החלבית מגישה מתכון ייחודי המשלב את המסורת החלבית של החג עם טעמים ים-תיכוניים עשירים ||| מסבחה חלבית היא גרסה מקורית למנת המסבחה המוכרת ואהובה ||| שילוב מפתיע של גבינות איכותיות, אגוזים קלויים וטעמים מרעננים הם ביטוי מושלם לרוח חג הביכורים ולעושר תוצרת החקלאות הישראלית המקומית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מסבחה גבינות שף פלורין מלון עין גדי (צילום דודי מוסקוביץ)

מצרכים

שדרוג

  • סילאן לעידון ואיזון המליחות של הגבינות

לקישוט

שלבי הכנה

  1. במְעַבֵּד מזון טוחנים את כל המצרכים לקבלת מרקם משחתי אחיד
  2. משטחים את התערובת על צלחת הגשה
  3. מעטרים עם פיסטוקים ואגוזי לוז קצוצים, גרידת לימון, טבעות צ'ילי ומעט שמן זית
  4. מגישים לצד פיתות חמות או לחם קלוי

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *