עוגה בטעם גבינה אבל ללא גבינה וללא אפייה, עם הרבה טעם וערכים תזונתיים גבוהים ||| עוגה טבעונית עם מאקה, קקאו ואוכמניות כחולות שהיא לא רק טעימה ומפנקת, אלא גם סופר-בריאה ||| שילוב מנצח של קקאו עשיר בטעם, מאקה שמחזקת ואוכמניות כחולות מלאות נוגדי חמצון ||| שכבות של עונג טבעי אמיתי וללא צורך בתנור אפייה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (תבנית קפיצית 22)
לבסיס
- ½ כוס אגוזי פקאן שבורים/ גרוסים
- 1 כף אבקת קקאו
- ½ כוס שקדים מולבנים
- 2 תמרים מזן מג'הול
- 2 כפות שמן קוקוס
- 1 כפית קִנָּמוֹן
- ¼ כפית מלח הימלאיה
לקרם
- 2 כוסות קשיו שהושרה במים מראש, לפחות 6 שעות
- 5 תמרים מזן מג'הול
- 1 כפית ממתיק סטיביה
- 1 כפית אבקת מאקה
- ½ כוס חלב שקדים או חלב אורז
- 4 כפות שמן קוקוס
- 2 כפות סירופ מייפל
- 2 כפות מיץ לימון טרי
- 1 כפית תמצית וניל
שדרוג
- ½ כוס אוכמניות כחולות
שלבי הכנה
- הכנת הבסיס: במְעַבד מזון טוחנים היטב את כל מצרכי בסיס העוגה לקבלת תערובת אחידה ודקה
- משטחים ומהדקים את תערובת הבסיס על תבנית עגולה קפיצית ומכניסים למקרר למשך שעה
- הכנת השכבות: במעבד מזון טוחנים את הקשיו ותמרים לקבלת מחיר כמעט חלקה
- מוסיפים את שאר מצרכי הקרם ומערבלים היטב עד לקבלת מרקם של קרם
- מורחים מחצית מכמות הקרם על הבסיס ששמנו במקרר, ומכניסים למקפיא
- מוסיפים לחצי הנותר של הקרם את האוכמניות ומערבבים לאחידות
- מורחים את הקרם אוכמניות כשכבה עליונה על העוגה, ומכניסים שוב למקפיא, ללילה לפחות
להגשה
להוציא מהמקפיא ולשמור במקרר. להגיש לצד כוס תה בריאות
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…