חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגיות שקדים פריכות

השקדייה פורחת בחג האילנות וכך הגענו לעוגיות שקדים בט"ו בשבט ||| עוגיות קלות להכנה אבל הטעם הוא משהו מתוחכם ומיוחד ||| עוגיות שיכולות להיות גם רגילות אבל התוספות שלנו הפעם עושות אותן מיוחדות ושוות במיוחד ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגיות שקדים (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (50-60 עוגיות)

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה לשים את כל המצרכים לקבלת בצק אחיד
  2. מוסיפים את המים בהדרגה בהתאם לספיגת הקמח
  3. טיפ: לפעמים צריך להוסיף קצת יותר מים מהמתכון ולעיתים מעט פחות מים
  4. עוטפים הקערה בניילון נצמד ושמים במקרר למנוחה של שעתיים לפחות
  5. מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חלק לעלה בעובי 1/2 ס"מ
  6. קורצים עוגיות בצורות הרצויות מכל עלה בצק
  7. מסדרים את העוגיות ברווחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה
  8. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  9. אופים 20-25 דקות עד הזהבה
  10. מצננים ושומרים בכלי סגור היטב

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *