חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת גבינה

פנינה קדם אוהבת לפנק את בני ביתה בעוגות ומאפים מעשה ידיה ||| הפעם פנינה מציעה מתכון לעוגת גבינה פשוטה וקלה להכנה ||| כרגיל, בתום האפייה לא תוכלו להתאפק מלטעום או לאכול את העוגה בזכות הניחוח שאופף את חלל הבית ||| עוגה ממצרכים שתמיד יש בבית ובלי תחכום – פשוט וטעים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך

עוגת גבינה פנינה קדם (צילום פנינה קדם)

מצרכים (תבנית 26)

לבצק

לתערובת הגבינה

למקצפת

אופן הכנה

  1. הכנת הבצק: בקערת מיקסר עם וו גיטרה לשים את מצרכי הבצק לקבלת בצק אחיד ומגובש
  2. לשמן תבנית אפייה עגולה או פיירקס
  3. לרפד התבנית בבצק בשכבה אחידה בתחתית והדפנות
  4. הכנת תערובת הגבינה: בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי תערובת הגבינה, לקבלת מסה אחידה וחלקה
  5. הכנת המקצפת: בקערת מיקסר מקציפים את הביצים והסוכר לקבלת קצפת חלקה ואוורירית
  6. מוסיפים את המקצפת לתוך תערובת הגבינה בתנועות קיפול עד קבלת תערובת אחידה וחלקה
  7. מחממים תנור ל- 200 מעלות
  8. שופכים את תערובת הגבינה לתבנית המרופדת בבצק ומיישרים
  9.  אופים 10 דקות
  10. מנמיכים חום התנור ל- 180 מעלות
  11. ממשיכים לאפות 45 דקות
  12. בסיום האפייה נותנים לעוגה להתקרר בתנור לאחר שכיבינו אותו

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *