חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: לביבות שקדים

גם לט"ו בשבט מגיעה לביבות חגיגיות ועשירות בטעם ||| לביבות עתירות אנרגיה וטעם שישדרגו לכם את הארוחה ויתאימו גם לאירוח ||| הבסיס הוא שקדים אבל כל שאר המצרכים מעיפים את החוויה ולא תשכחו את הטעמים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פנקייק או חביתיות (צילום Pixabay)

מצרכים

אופן הכנה

  1. במעבד מזון מרסקים את השקדים לשבבים דקים
  2. מוסיפים את הבצל, רסק גזר, שום, פטרוזיליה ועלי סלרי ומרסקים עד שהכול קצוץ דק
  3. מוסיפים את הקמח, פירורי לחם, מלח, פלפל וביצה ומעבדים לקבלת עיסה אחידה
  4. יוצרים מהעיסה קציצות
  5. מטגנים טיגון קל בשמן חמניות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *