גם לט"ו בשבט מגיעה לביבות חגיגיות ועשירות בטעם ||| לביבות עתירות אנרגיה וטעם שישדרגו לכם את הארוחה ויתאימו גם לאירוח ||| הבסיס הוא שקדים אבל כל שאר המצרכים מעיפים את החוויה ולא תשכחו את הטעמים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 300 גרם שקדים
- 2 בצל
- 2 גזר מרוסק
- 4-3 שיני שום
- 1 ביצה XL
- 1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
- 50 גרם קמח מלא
- 2 כפות פירורי לחם
- 1 סלרי- העלים בלבד
- מלח
- פלפל שחור
- מעט כמון
אופן הכנה
- במעבד מזון מרסקים את השקדים לשבבים דקים
- מוסיפים את הבצל, רסק גזר, שום, פטרוזיליה ועלי סלרי ומרסקים עד שהכול קצוץ דק
- מוסיפים את הקמח, פירורי לחם, מלח, פלפל וביצה ומעבדים לקבלת עיסה אחידה
- יוצרים מהעיסה קציצות
- מטגנים טיגון קל בשמן חמניות
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite