חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: לחמניית שקדים ללא גלוטן

חלופה ללחמניות הרגילות וללא עמילן וגלוטן ||| מאפים בצורת לחמנייה או מאפינס שיכולים להיות תחליף למאפים מקמח חיטה ||| זו יכולה להיות גם ארוחת 10 של הילדים או נשנוש לטיול או יום עמוס ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

לחמניות ללא גלוטן (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (18-16 לחמניות קטנות)

אופן הכנה

  1. במעבד מזון מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת עיסה אחידה
  2. מעבירים לתבנית שקעים משומנת או לכוסיות נייר או קרטון
  3. טיפ: כדאי למלא כל שקע בתבנית עד מחצית גובהו כדי לאפשר את התפיחה של הבלילה בעת האפייה
  4. מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים במשך 15-20 דקות
  5. אחרי קירור אפשר להקפיא ולהשתמש בלחמניות עם או בלי ממרח

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *