ט"ו בשבט הגיע חג לאילנות ולפירות ארץ ישראל כמו התמר ||| איך אפשר בלי משהו חגיגי ומתוק לפה ולנשמה ||| גם טעים וגם בריא שיחמם לכם את הלב ||| מתכון אחר לגיוון פרסמנו בעבר כאן ||| פצצת אנרגיה שיכולה ללוות את כוס התה המחמם של העונה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (25-30 יחידות)
- 500 גרם תמרים מזן מג'הול קלופים ומגולענים
- 4 כפות ממרח שקדים טבעי
- 3 כפות טחינה גולמית
- 3 כפות חמאת בוטנים טבעית
לציפוי
- 1 כוס קוקוס טחון / אבקת חרובים
לשדרוג
אופן הכנה
- במעבד מזון מערבבים את התמרים, ממרח שקדים, טחינה וחמאת בוטנים עד לקבלת תערובת אחידה
- הערה: אם צריך להקל את הערבוב, אפשר להוסיף 1/2 כוס חלב צמחי כמו קוקוס או אחר
- בידיים רטובות יוצרים מהתערובת כ- 25 כדורים מהודקים
- מפזרים קוקוס טחון או אבקת חרובים בצלחת עמוקה
- מגלגלים כל כדור כך שהמעטפת תהיה מכוסה מכל הצדדים
- מצננים במקרר
- מגישים קר לצד תה או חליטת צמחים
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite