חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: אורז הפתעות ורימונים

האורז הוא מרכיב מרכזי בארוחות חג רבות, וניתן לשדרג אותו עם תוספות מיוחדות שיתאימו לאווירת ראש השנה ||| משק ויילר מציע מתכון בו האורז מקבל טוויסט חגיגי עם תוספת של גרגירי רימונים מתוקים-חמצמצים, שמסמלים שפע וברכה ||| שילוב של רימונים, טופו ואורז במתכון הזה יוצר מנה חגיגית שמתאימה במיוחד לאורחי החג הטבעונים, אך גם תשמח את הקרניבורים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

אורז הפתעות ורימונים (צילום foody – נמרוד סונדרס)

מצרכים

שדרוג

שלבי הכנה

  1. מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן, עד שהוא מוכן ותפוח
  2. מסננים את האורז ומניחים בצד
  3. במחבת עם כף שמן מחממים ומטגנים את קוביות הטופו עד שהן מזהיבות מכל הצדדים
  4. מוסיפים רוטב סויה, סילאן, כמון, קינמון ואגוז מוסקט ומערבבים וממשיכים לטגן 2-3 דקות נוספות, עד שהטופו סופג את הטעמים
  5. בקערה גדולה מערבבים את האורז המבושל עם הטופו המתובל
  6. מוסיפים את גרגירי הרימונים, שקדים פרוסים ובצל ירוק ומערבבים
  7. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים בעדינות

הגשה

לפזר גרגירי רימונים ושקדים פרוסים לקישוט

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *