חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגה טבעונית בטעם גבינה עם לימון ומייפל

עוגה המבוססת על טופו עשיר בחלבון ומהווה אלטרנטיבה טבעונית, מזינה ודלת שומן לעוגת גבינה מסורתית ||| עוגה מושלמת לצמחונים, טבעונים, צליאקים ונמנעים מגלוטן או חובבי קינוחים שמחפשים מתכון קל, בריא וגם טעים ||| יפאר כל שולחן חגיגי מבלי שיהיה צורך לתשאל את האורחים על העדפותיהם הקולינריות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פאי מושלם ואטום (צילום ממקור לא ידוע שימוש לפי סעיף 27א')

מצרכים

לבסיס

למילוי

שלבי הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה
  2. בקערה מערבבים את כל מצרכי הבסיס לקבלת תערובת אחידה
  3. משטחים את תערובת הבסיס על תחתית תבנית האפייה המרופדת
  4. אופים 10-12 דקות, עד להזהבה קלה של הבסיס
  5. הכנת המילוי: בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) טוחנים את כל מצרכי המילוי יחד לקבלת תערובת חלקה
  6. יוצקים את תערובת המילוי שהתקבלה על הבסיס האפוי
  7. אופים כ-30 דקות בתנור, עד להתייצבות העוגה
  8. להכניס למקרר ללילה או לפחות 6-8 שעות, להתייצבות לפני ההגשה

הגשה

להגיש פרוסה לצד כדור גלידת וניל

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *