חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט בטטה וברוקולי

מנה ססגונית ומלאת טעמים, שמשלבת את המתיקות של הבטטה, המרקם הפריך של הברוקולי והקרמיות של אגוזי הקשיו ||| מדובר בסלט בריא ומזין, הודות לרכיבים העשירים בוויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון ||| הרוטב הוא שילוב של מתיקות וחריפות שמשדרגים את הסלט ||| סלט שמתאים כתוספת לארוחה חגיגית או כמנה בפני עצמה כי הוא פשוט, בריא וטעים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

ברוקולי מבושל (צילום דני בר)

מצרכים (6 מנות)

לרוטב צ'ילי הדרים

שדרוג

להגשה

שלבי הכנה

  1. הכנת הבטטות: מחממים תנור ל-200 מעלות
  2. מפזרים את קוביות הבטטות בתבנית מרופדת בנייר אפייה
  3. יוצקים עליהן את שמן הזית ומתבלים בסוכר חום, צ'ילי ותימין ומערבבים
  4. אופים כ-15 דקות, או עד לריכוך הבטטות
  5. הכנת הרוטב: מערבבים את מצרכי הרוטב בצנצנת סגורה. תוך כדי ניעור, טועמים ומאזנים את התיבול
  6. הכנת הברוקולי: מביאים לרתיחה סיר עם מי מלח וחולטים את פרחי הברוקולי 3-2 דקות
  7. מסננים ומעבירים למי קרח, על מנת לעצור את בישול הברוקולי ולשמור את הגוון הירוק הבוהק של הירק
  8. הרכבת הסלט: בקערה גדולה מערבבים את מצרכי הסלט והרוטב
  9. מעבירים לקערת הגשה, מפזרים את הקשיו מעל ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *