מלבי טבעוני עם תוספת אגסים וקינמון הוא השילוב המושלם בין פינוק לבריאות ||| קינוח מזרח תיכוני עשיר בטעמים טבעיים, קל להכנה, ומלא בניחוחות מחממים ||| שילוב בין אגס מבושל וקינמון לא רק טעים, אלא גם תורם לבריאות בזכות נוגדי החמצון והסיבים התזונתיים שבהם ||| קינוח קליל, מזין ומרשים, שאי אפשר שלא להתאהב בו כבר מהכפית הראשון ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (6 מנות)
למלבי
- 400 מ"ל חלב קוקוס
- 1 כף תמצית וניל
- 5 כפות סירופ מייפל
- 2 כפות קמח תירס
- ½ כוס מים
שדרוג
- ¼ כפית הל
לתוספת האגסים
לעיטור
- גפרורי שקדים קלויים
שלבי הכנה
- בסיר בינוני מרתיחים את חלב הקוקוס, תמצית וניל סירופ מייפל
- בכוס עם המים ממיסים את הקורנפלור ומוסיפים לסיר, תוך כדי בחישה, עד להסמכת התערובת
- יוצקים מהמלבי ל- 6 כוסות אישיות עד גובה חצי הכוס
- מעבירים את כוסות המלבי למקרר
- הכנת תוספת האגסים: בסיר מבשלים את קוביות האגסים, יחד עם מצרכי תוספת האגסים למשך כ-10 דקות, עד להתרככות והשחמה של האגסים
- לאחר הבישול, נותנים לתערובת האגסים להצטנן
להגשה
- מניחים כף גדושה מתערובת האגסים בכל כוס, מעל המלבי
- מקשטים בגפרורי שקדים ומגישים
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…