חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מלבי אגסים טבעוני

מלבי טבעוני עם תוספת אגסים וקינמון הוא השילוב המושלם בין פינוק לבריאות ||| קינוח מזרח תיכוני עשיר בטעמים טבעיים, קל להכנה, ומלא בניחוחות מחממים ||| שילוב בין אגס מבושל וקינמון לא רק טעים, אלא גם תורם לבריאות בזכות נוגדי החמצון והסיבים התזונתיים שבהם ||| קינוח קליל, מזין ומרשים, שאי אפשר שלא להתאהב בו כבר מהכפית הראשון ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מלבי אגסים (צילום ממקור לא ידוע ולפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים)

מצרכים (6 מנות)

למלבי

שדרוג

  • ¼ כפית הל

לתוספת האגסים

  • 4 אגסים קלופים חתוכים לקוביות קטנות
  • 1 כפית קִנָּמוֹן טחון
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 כפות מים
  • 4 כפות סוכר

לעיטור

שלבי הכנה

  1. בסיר בינוני מרתיחים את חלב הקוקוס, תמצית וניל סירופ מייפל
  2. בכוס עם המים ממיסים את הקורנפלור ומוסיפים לסיר, תוך כדי בחישה, עד להסמכת התערובת
  3. יוצקים מהמלבי ל- 6 כוסות אישיות עד גובה חצי הכוס
  4. מעבירים את כוסות המלבי למקרר
  5. הכנת תוספת האגסים: בסיר מבשלים את קוביות האגסים, יחד עם מצרכי תוספת האגסים למשך כ-10 דקות, עד להתרככות והשחמה של האגסים
  6. לאחר הבישול, נותנים לתערובת האגסים להצטנן

להגשה

  1. מניחים כף גדושה מתערובת האגסים בכל כוס, מעל המלבי
  2. מקשטים בגפרורי שקדים ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *