חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: רטטוי חגיגי Ratatouille

דורות, יצרנית מוצרי התיבול הקפואים, מגישה לחג פסח מתכון מרהיב ביופיו וטעים, לרטטוי ירקות צבעוני וחגיגי ||| את סיפורו של רטטוי סיפרנו כאן בהרחבה ||| מתכון קל הכנה, בשימוש טבליות בצל מטוגן ועשבי תיבול איטלקי של דורות שהמאפשרים בישול פשוט, קל וללא מאמץ ||| מנה שמתאימה כמנה ראשונה או כתוספת למנה העיקרית בסעודת החג ובכלל ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

רטטוי חגיגי (צילום גיא מועלם)

מצרכים (6-8 מנות)

לרוטב העגבניות

  • 1 כפית מחוקה מלח

שמן עשבי תיבול

  • 4 כפות שמן זית
  • 5 קוביות עשבי תיבול לבישול איטלקי דורות

שלבי הכנה

  1. מקלפים את החציל והבצל הסגול
  2. פורסים את כל הירקות לפרוסות של 1/2 עד 1 ס"מ
  3. בקערה מערבבים את כל מצרכי רוטב העגבניות בעזרת כף ושופכים לתבנית חסינת אש עגולה
  4. מחממים תנור ל-200 מעלות
  5. מערבבים את כל מרכיבי שמן עשבי התיבול בצנצנת קטנה ומניחים בצד
  6. מסדרים בתבנית מעל הרוטב את פרוסות הירקות בצורת ספירלה, מהמעגל החיצוני עד שמסיימים את כל הירקות
  7. מפזרים חצי מכמות שמן עשבי התיבול על הירקות
  8. מכסים את התבנית עם רדיד אלומיניום ואופים במרכז התנור למשך 20 דקות
  9. מסירים את רדיד אלומיניום ואופים כ-20 דקות נוספות עד שהירקות מוכנים ומקבלים חריכה קלה
  10. מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את יתרת שמן עשבי התיבול ומגישים חם

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *