חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עגבניות במילוי בורגול

מתכון שהבסיס שלו הוא עגבנייה שידוע כנוגד חמצון עוצמתי שמסייע במניעת מחלות, שומר על העור שלנו, כלי הדם ועוד ||| אם רוצים להפיק את המקסימום מהעגבניות, כדאי לחמם אותן או להשתמש בהן בבישול, כדי לגרום לליקופן להיות יותר זמין ||| אם מוסיפים גם קצת שמן זית תסייעו עוד יותר לליקופן להיספג בגוף ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

(צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

שלבי הכנה

  1. בקערה עם מים רותחים משרים את הבורגול למשך כ- 10 דקות
  2. מסננים את המים ומוסיפים לקערה את הצנוברים, חמוציות, נענע, פטרוזיליה, כוסברה, שמן זית, מיץ לימון, פלפל ומלח ומערבבים היטב
  3. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  4. בעזרת כפית, מרוקנים את העגבניות ומוסיפים את התוכן לעיסת הבורגול ומערבבים לאחידות
  5. מסדרים את העגבניות בתבנית משומנת בשמן זית
  6. ממלאים כל עגבנייה בתערובת הבורגול עד גדותיה
  7. אופים את העגבניות הממולאות כ- 30 דקות עד שהעגבניות משחימות בקצוות
  8. מגישים חם לצד סלט ירקות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון بالصحه والعافيه

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *