חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פלין פטריות בסגנון דים סאם

פסטה ריקו ורון יוחננוב, מציעים מתכון חגיגי ומקורי במיוחד עם פסטה טרייה ||| פלין פטריות בסגנון דים סאם ||| כריות של בצק מחיטת דורום איטלקית, אווריריות כמו עננים, במילוי פטריות פורטבלו בטעם כמהין וגבינת ריקוטה עשירה ||| מתכון מהיר וקל הכנה, מתאים לרגל השנה החדשה ובכלל ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פלין פטריות בסגנון דים סאם (צילום אסף אמברם)

מצרכים (2-3 מנות)

לרוטב

להגשה

אופן הכנה

  1. במחבת, מחממים מעט שמן ומטגנים את הפלין עד הזהבה
  2. מוסיפים חצי כוס מים ומכסים את המחבת
  3. משאירים את גובה הלהבה ומבשלים למשך כ- 4 דקות עד שהמים מצטמצמים
  4. ברגע שכל המים התאדו, מנמיכים את הלהבה ומבשלים למשך כ-3 דקות נוספות עד שהפלין הופכים להיות פריכים וזהובים
  5. בקערה מערבבים את מצרכי הרוטב לקבלת בלילה אחידה
  6. יוצקים את רוטב הסויה המתובל מעל הפלין במחבת
  7. מחלקים לצלחות הגשה
  8. מפזרים מעט עשבי תיבול טריים ומגישים חם

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *