פסטה ריקו ורון יוחננוב, מציעים מתכון חגיגי ומקורי במיוחד עם פסטה טרייה ||| פלין פטריות בסגנון דים סאם ||| כריות של בצק מחיטת דורום איטלקית, אווריריות כמו עננים, במילוי פטריות פורטבלו בטעם כמהין וגבינת ריקוטה עשירה ||| מתכון מהיר וקל הכנה, מתאים לרגל השנה החדשה ובכלל ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (2-3 מנות)
לרוטב
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 כפות רוטב טריאקי
- 1 כפית שמן שומשום
- 1 שן שום מגורדת דק
- 1/2 כפית שורש זנגוויל (ג'ינג'ר) טרי ומגורד
- 1/2 כפית רוטב צ'ילי חריף
להגשה
- צרור עשבי תיבול טריים
אופן הכנה
- במחבת, מחממים מעט שמן ומטגנים את הפלין עד הזהבה
- מוסיפים חצי כוס מים ומכסים את המחבת
- משאירים את גובה הלהבה ומבשלים למשך כ- 4 דקות עד שהמים מצטמצמים
- ברגע שכל המים התאדו, מנמיכים את הלהבה ומבשלים למשך כ-3 דקות נוספות עד שהפלין הופכים להיות פריכים וזהובים
- בקערה מערבבים את מצרכי הרוטב לקבלת בלילה אחידה
- יוצקים את רוטב הסויה המתובל מעל הפלין במחבת
- מחלקים לצלחות הגשה
- מפזרים מעט עשבי תיבול טריים ומגישים חם
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite