חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק מנחם של שעועית לבנה

מרק מנחם ומחמם לימי החורף ||| מרק עשיר באנרגיה שיכול להיות גם ארוחה מזינה וגם יחמם אתכם ||| מרק פשוט להכנה אבל טעים ומזין כל אחד ואחת ||| לנמנעים מחלב מהחי אפשר להשתמש בחלב שקדים או חלב סויה ובמקום שמנת מתוקה חלב קוקוס ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק שעועית עשיר ומנחם (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

להגשה

  • חופן גדול של שעועית מבושלת
  • מעט עירית קצוצה לקישוט (אם אוהבים)

אופן הכנה

  1. בסיר גדול מטגנים מעט את הבצל עד לשקיפות
  2. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן 2 דקות
  3. מוסיפים את השעועית, חלב, מים והתבלינים ומביאים לרתיחה
  4. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 30-40 דקות
  5. מוציאים מהמרק ושמים בצד חופן גרגרי שעועית מבושלים
  6. בבלנדר מוט טוחנים את המרק בסיר, לקבלת מרקם חלק וקטיפתי
  7. מוזגים את המרק לקעריות הגשה
  8. מפזרים מעל כל מנה מעט שעועית
  9. מומלץ לקשט בעירית קצוצה
  10. אפשר להגיש לצד נתח לחם כפרי

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *