חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: גביניות

פנינה קדם מציעה מתכון לגביניות אישיות עשירות ||| עוגות גבינה אישיות שיש המכנים עוגה ויש המכנים גביניה ||| גביניות עם טעם של פעם ועם הרבה טעם של גבינה מתוקה ועשירה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

גביניות – עוגות גבינה אישיות (צילום פנינה קדם)

מצרכים (24 גביניות)
לבצק

  • 500 גרם קמח
  • 25 גרם שמרים
  • 100 גרם סוכר
  • 180 סמ"ק חלב
  • 3 חלמוני ביצה
  • גרידת קליפת 1/2 לימון
  • 90 גרם שמן זית עדין (או 120 גרם חמאה מומסת, פושרת)
  • 1 כפית מלח

למלית גבינה וצימוקים

  • 500 גרם גבינה לבנה 5% טוב טעם
  • 100 גרם סוכר
  • 20 גרם סוכר וניל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 חלמוני ביצה
  • גרידת קליפת 1/2 לימון
  • 2 כפות קורנפלור (20 גרם)
  • 20 גרם חמאה מומסת
  • 1/2 כוס צימוקים שטופים

לזיגוג

  • ביצה טרופה עם כף מים (אגווש)
  • אבקת סוכר לפיזור אחרי אפייה
גביניות (צילום פנינה קדם)

אופן הכנה

  1. לערבב את מצרכי הבצק במיקסר עם וו גיטרה לקבלת מרקם אחיד וצמיג
  2. טיפ: מומלץ להכין את הבצק ולתת לו לישון לילה במקרר
  3. לערבב בקערה את כל מצרכי המלית לקבלת תערובת אחידה ועשירה
  4. לרדד את הבצק ולחלק ל-24 ריבועי בצק אחידים
  5. לצקת עם כף מלית במרכז כל ריבוע בצק
  6. לפרוש נייר אפייה על תבנית אפייה
  7. לסגור כל ריבוע ולהניח בתבנית
  8. למרוח אגווש על כל יחידה סגורה
  9. לחמם תנור ל-180 מעלות
  10. להכניס התבנית לאפייה למשך 30-40 דקות או עד הזהבה שאוהבים

להגשה

לצנן הגביניות ולפזר אבקת סוכר לפני ההגשה

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *