פנינה קדם מציעה מתכון לחם שבטוח תתמכרו לו ||| לחם מ-3 סוגי קמח שמעשירים את החוויה והטעם ||| נסו ותיהנו ומובטח שתחזרו למתכון עוד ועוד ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
לסטרטר
- 2 כוסות קמח לחם לבן
- 1/4 כפית שמרים יבשים
- 1 כוס מים פושרים
לבצק
- 1 כוס מים פושרים
- 1 כף דבש או סירופ לתת
- 3 כוסות קמח לבן ללחם
- 3/4 כוס קמח שיפון
- 1 כף אבקת חלב (לא חייב)
- 2 כפיות מלח
- 2 כפיות שמרים יבשים
לציפוי
- מעט קמח תירס
אופן הכנה
- הסטרטר: לערבב בקערה ולהכין בצק במרקם צמיגי
- להתפיח כ-12 שעות
- להכנת הבצק: להוסיף לקערה עם הסטרטר המים הפושרים וכף דבש או סירופ לתת
- בקערה נפרדת לערבב קמח לבן, קמח שיפון, אבקת חלב, מלח ושמרים
- לאחד את 2 התערובות וללוש לבצק אחיד
- להתפיח עד הכפלת הנפח
- לחלק ל-3 חלקים שוים
- לרדד כל חלק לעלה עבה
- לגלגל לרולדה אבל צפופה מאוד
- לרפד תבנית אפיה בנייר אפייה
- לפזר מעט קמח תירס
- לסדר את 3 הכיכרות על התבנית ולהתפיח פעם נוספת
- לחמם תנון ל-180 מעלות
- לפזר על כיכרות הבצק עוד קמח תירס
- לחתוך פסים לאורך הלחם
- לאפות עד שמוכן ושחום
בתיאבון
2 Responses
צריך לתת קרדיט לסמדרזורע ברמק.
המתכון לקוח מספרה על הלחם לבדו
היי
לא מכיר את הספר ואת סמדר. פנינה קדם, בלוגרית אוכל הכינה ושלחה לנו את המתכון עם התמונות שלה.
דא"ג- אין זכויות יוצרים על מתכונים !!!