חביתה טבעונית על בסיס קמח חומוס או קמח עדשים או תערובת של שיניהם ||| חביתה טבעונית שהיא ארוחת בוקר עם לחם, מטבלים וסלט ירקות ||| מתכון טבעוני מדהים שגם קרניבורים ואניני טעם יאהבו ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 2 כפות של קמח עדשים או חומוס (או כף מזה וכף מזה)
- ½ כוס חלב סויה או מים
- ½ בצל קצוץ מטוגן
- מעט מלח הודי שחור (מעניק את הטעם הביצתי)
- מעט מלח רגיל
לטיגון
שדרוג
- כוסברה (גַּד או כֻּסְבָּר) / פטרוזיליה / שמיר / תרד
- 2 פטריות טריות חתוכות
שלבי הכנה
- בקערה מערבבים את קמח החומוס (או קמח עדשים) יחד עם החלב (או מים) ומערבבים לאיחוד
- מתבלים בשני סוגי המלח (מעט מכל סוג)
- מוסיפים את הבצל המטוגן, ולמשדרגים גם את הפטריות וירוקים, ומערבבים לאיחוד
- שופתים מעט שמן זית למחבת ומחממים
- שופתים את בלילה הקמח ומצגנים צד עד השחמה
- הופכים את החביתה לאחר כ-2 דקות ומטגנים גם מהצד השני
- מגישים לצד סלט קצוץ, ממרח עגבניות, טפנד זיתים ועוד.
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…