חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: קְצִיפָה או מוּס תות שדה ויוגורט Strawberry Mousse

קינוח קליל ואוורירי שמשלב את הטריות של התותים עם הקרמיות של המוס ||| הטעם העיקרי מגיע מתותים בשלים ועסיסיים, המספקים מתיקות טבעית ורמז לחמיצות ||| אפשר להגיש בכוסיות או קערות אישיות ומומלץ לעטר בפרוסות תות טרי, עלי נענע או כף קצפת ||| מוס תותים הוא דוגמה מושלמת לקינוח שמאזן בין פינוק טבעי של פירות, מה שהופך אותו לבחירה פופולרית לסעודה מזדמנת ואלגנטית כאחד ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

קְצִיפָה או מוּס תות שדה ויוגורט (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

שלבי הכנה

  1. בקערה קטנה משרים את הג'לטין במים ומניחים בצד
  2. בסיר קטן מחממים את תות השדה, מיץ לימון, וניל ואבקת סוכר עד רתיחה
  3. ממשיכים ברתיחה על להבה נמוכה 6-7 דקות
  4. מורידים מהכיריים ועם בְּלֶנְדֶּר מוט טוחנים למחית אחידה
  5. מערבבים לתוכה את הג'לטין ומצננים בצד
  6. כשהמחית הצטננה מקפלים אותה ליוגורט ב- 2-3 פעימות
  7. בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) מקציפים את השמנת מתוקה לקבלת מרקם דומה ליוגורט בערך
  8. מקפלים את קציפת השמנת לתוך קערת היוגורט עם תות השדה
  9. מחלקים לכוסות
  10. מצננים במקרר כשעה לפחות, ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *