חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגיות נשיקות חמאת בוטנים ללא אפייה

עוגיות שהם שילוב של מרכיבים עשירים מוכנים ועל כן לא צריך לאפות אותן ||| עושר של דגני בוקר בשילוב של חמאת בוטנים הם פצצת אנרגיה שווה ליום עבודה או לשעות אחה"צ ||| המפתח הוא ערבוב טוב וסבלנות שהעוגיות יתקשו מעט ויחזיקו מעמד בלי קירור, בבית או בפיקניק וטיול ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגיות נשיקות חמאת בוטנים ללא אפייה (דימוי DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים (24 עוגיות)

שדרוג

  • 1/2 כפית תמצית וניל

אופן הכנה

  1. מרפדים תבנית בנייר אפייה
  2. בסיר בינוני על להבה בינונית מערבבים את הסוכר וסירופ התירס. מערבבים ברציפות עד שהתערובת מגיעה לרתיחה מלאה
  3. מסירים את הסיר מהלהבה ומערבבים פנימה את כל חמאת הבוטנים עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה
  4. בקערה גדולה שמים את דגני האורז הפריכים, ויוצקים את תערובת חמאת הבוטנים על הדגנים
  5. מערבבים בעדינות עד שהדגנים מצופים לחלוטין. הערה: בשלב זה אפשר לשדרג עם תמצית וניל
  6. במהירות, לפני שהתערובת מתקררת, מניחים ע"י כף גדולה, את התערובת על תבנית האפייה המרופדת. הערה: יוצרים עיגולים של עוגיות במידת האפשר
  7. נועצים סוכריית נשיקת שוקולד אחת למרכז כל עוגייה כשהתערובת עדיין חמימה
  8. מניחים לעוגיות להתקרר ומתייצב 30-60 דקות, בטמפרטורת החדר עד להתייצבות
  9. לאחר התייצבות, ניתן לשמור את העוגיות בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד שבוע
  10. טיפים: אם התערובת סמיכה מדי, אפשר לחמם אותה מעט שוב.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *