חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: בראוניז קלאסי עם טוויסט

בראוניז בבית – כיף בבית. ביס של שוקולד רך, עשיר ונמס בפה ||| בראוניז קלאסיים, קלים להכנה ומלאים בטעם שמכה ישר בחיוך אבל עם טוויסט ושדרוג ||| תוספת צימוקים שמוסיפים מתיקות טבעית, מרקם מעניין וקריצה לאוהבי הפתעות קטנות בכל ביס ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

בראוניז או חומיות ואגוזים (צילום מתוכן גולשים שימוש לפי סעיף 27א')

מצרכים (תבנית 30×40 ס"מ)

שלבי הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה
  2. במְעַרְבֵּל (מיקסר) עם וו הקצפה מקציפים במהירות גבוהה את הביצים וסוכר לקבלת קצף תפוח ובהיר
  3. בקערה מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, אגוזים, צימוקים, מלח, תמצית וניל ונס-קפה לקבלת תערובת יבשה אחידה
  4. באמבט מרים – סיר אדים כפול, ממיסים את השוקולד וחמאה לקבלת בלילה אחידה
  5. מקפלים בעדינות את השוקולד המומס אל קצף הביצים
  6. מוסיפים לתערובת הקצפת-שוקולד את תערובת היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
  7. יוצקים את התערובת לתבנית המרופדת ומיישרים
  8. אופים במשך 30 דקות
  9. מצננים
  10. חותכים לריבועים בגודל שאוהבים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *