בראוניז בבית – כיף בבית. ביס של שוקולד רך, עשיר ונמס בפה ||| בראוניז קלאסיים, קלים להכנה ומלאים בטעם שמכה ישר בחיוך אבל עם טוויסט ושדרוג ||| תוספת צימוקים שמוסיפים מתיקות טבעית, מרקם מעניין וקריצה לאוהבי הפתעות קטנות בכל ביס ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מצרכים (תבנית 30×40 ס"מ)
- 5 ביצים L
- 400 גרם סוכר
- 110 גרם קמח
- ½1 כפיות אבקת אפייה
- 250 גרם אגוזי מלך
- 60 גרם צימוקים
- קורט מלח
- 1 כפית נס קפה
- 1 כפית תמצית וניל
- 260 גרם שוקולד מריר
- 240 גרם חמאה
שלבי הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה
- במְעַרְבֵּל (מיקסר) עם וו הקצפה מקציפים במהירות גבוהה את הביצים וסוכר לקבלת קצף תפוח ובהיר
- בקערה מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, אגוזים, צימוקים, מלח, תמצית וניל ונס-קפה לקבלת תערובת יבשה אחידה
- באמבט מרים – סיר אדים כפול, ממיסים את השוקולד וחמאה לקבלת בלילה אחידה
- מקפלים בעדינות את השוקולד המומס אל קצף הביצים
- מוסיפים לתערובת הקצפת-שוקולד את תערובת היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
- יוצקים את התערובת לתבנית המרופדת ומיישרים
- אופים במשך 30 דקות
- מצננים
- חותכים לריבועים בגודל שאוהבים
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…