חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק ירקות עשיר ומנחם Vegetable soup

מרק ירקות הוא מאכל רב תכליתי ומזין שניתן ליהנות ממנו בצורות שונות ||| מתחילים בהקפצת ירקות ארומטיים כמו בצל, שום וסלרי בשמן או בחמאה עד לריכוך וריח שמתפזר במטבח ||| מרק ירקות הוא דרך מצוינת לשלב מגוון רחב של ירקות בתזונה, המספקת ויטמינים חיוניים, מינרלים, סיבים ונוגדי חמצון ||| בין אם אתם מחפשים ארוחת ערב פשוטה או ארוחה דשנה כדי לחמם אתכם ביום קריר, מרק ירקות הוא בחירה קלאסית שבטוח תשמח כל אחד ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק ירקות עשיר (צילום דני בר)

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים סיר בינוני עם שמן זית על להבה בינונית
  2. מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי, עלי סלרי, עלי דפנה, פלפל ומלח ומערבבים
  3. מכסים את הסיר וממשיכים לבשל עד שהסלרי והבצל מתרככים
  4. מוסיפים את תפוחי האדמה ודלעת, ומגבירים את הלהבה
  5. מערבבים ואז שוב מנמיכים את הלהבה
  6. מכסים את הסיר ומבשלים עד לריכוך של הדלעת ושל תפוח האדמה
  7. מוסיפים את המים עד לכיסוי הירקות ומביאים לרתיחה
  8. מוסיפים את הקישוא ומבשלים כ־40 דקות על להבה נמוכה
  9. מכבים את הלהבה ומוסיפים את הפטרוזיליה
  10. מגישים חם

שדרוג: 2-3 שיני שום כתושות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *