חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק טבעוני של זוקיני, ריחן וקשיו

מרק מזין ועשיר בטעמים ואנרגיה לימי הסתיו והחורף ||| זוקיני וקשיו הם שילוב מנצח של מרקם רך ואוורירי של הירק עם האנרגיה העוצמתית של הקשיו ||| מומלץ להקפיד על הכמויות והמגוון של עשבי התבלין השונים ותקבלו חגיגה קולינרית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק טבעוני של זוקיני, ריחן וקשיו (דימוי DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים

אופן הכנה

  1. מסננים את המים והקשיו ושומרים 1/2 כוס מים
  2. מעבירים לבְּלֶנְדֶּר וטוחנים את הקשיו עם תוספת המים ששמרנו בצד, לקבלת מרקם קרמי. מניחים בצד
  3. בסיר עמוק עם מעט שמן זית, מטגנים את הבצל והכרשה עד להזהבה קלה
  4. מוסיפים את הזוקיני, ג'ינג'ר ושום ומטגנים יחד 2-5 דקות
  5. מתבלים בפלפל שחור ומלח
  6. מוסיפים את המים רותחים ומבשלים עד רתיחה ובעבועה קל
  7. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל 20 דקות נוספות
  8. מוסיפים את הפטרוזיליה, כוסברה ומחית הקשיו ששמרנו בצד ומביאים לרתיחה עדינה
  9. מכבים את הלהבה וטוחנים בבְּלֶנְדֶּר מוט עד לקבלת מרקם חלק
  10. טועמים, ומתקנים טעמים עם מלח, פלפל ו/או מעט מיץ לימון

הגשה

מקשטים בקשיו קלוי ו/או שברי פיתה דרוזית או עירקית, קלויה 10 דקות בתנור או טוסטר

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *